Kontaktni podatki:
PRODAJA STAVBNEGA POHIŠTVA IN INŽENIRING
Franc Klaužar s.p.

Zdole 1a
8272 Zdole, Slovenija

Telefon: 051 653 033
Web: www.vratainokna.si
E-mail: info@vratainokna.si


Delovni čas:
Pon, tor, čet, pet: 8:00-16:00
Sreda: 10:00-17:30
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

 
 
 
 

 

O podjetju

Smo podjetje z imenom PRODAJA STAVBNEGA POHIŠTVA IN INŽENIRING, ki se ukvarja z razvojem novih idej ter prodajo in vgradnjo stavbnega in ostalega pohištva. Pomagamo Vam do lepo urejenega doma z pravo izbiro vhodnih vrat, notranjih vrat, oken ter pohištva znanih blagovnih znamk. Torej lotimo se izzivov stavbnega pohištva v celoti.

Velik delež našega poslovanja predstavlja prodaja in montaža notranjih vrat, vhodnih vrat, funkcijskih vrat, oken in inženiring projektov. Sodelovanje s kooperanti nam omogoča, da Vam lahko ponudimo tudi opremo za hiše, stanovanja, poslovne in javne ustanove.

Vizija našega podjetja je, da bomo neprestano iskali nove rešitve, se izobraževali in ostali poslovno uspešni. Z svojim znanjem želimo pokazati kakšno toplino nam lahko podari les oz. leseni izdelki, če imamo vrednote do njega. V bodoče si želimo tudi delovanja na tujih trgih in povezati misel na sodelovanju. Pri vseh teh podatkih pa nas mora spremljati misel o odgovornosti, zanesljivosti, aktivnosti in nenehnem trudu do končnih strank.